Sligro

De one-stop-shop voor de Belgische foodprofessional

Sligro levert aan foodservicebedrijven in België een compleet assortiment vers, food en non-foodproducten. Als onderdeel van Sligro Food Group heeft Sligro vandaag vestigingen in AntwerpenGent en Luik.

Elke foodprofessional staat dagelijks voor heel wat uitdagingen op het vlak van aankopen, kwaliteit en meer. Sligro biedt een one-stop-shop waar je alles vindt wat je nodig hebt voor het succes van je zaak of keuken. Je kan bij ons terecht voor het breedste productaanbodinspiratie en advies op maat.

 

Elke Sligro vestiging beschikt over 13 afdelingen, elk met een specifiek productgamma. In de open bezorgservicevestigingen zorgen we voor beleving en inspiratie met voortreffelijke producten. Met een klantvriendelijk ordersysteem en geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens zorgt men dat de unieke producten en diensten snel en correct worden geleverd.

 

Verspartners

Om onze klanten de beste kwaliteit te bieden, werken we samen met een aantal verspartners. Die hebben allemaal hun eigen specialiteit. Zo zorgen we ervoor dat waardevolle kennis niet verloren gaat en kwaliteit van de meest verse producten gewaarborgd blijft. Maak hier kennis met onze verspartners!

Logo SmitVis

SmitVis

Door dagelijkse aanvoer vanuit de grote visveilingen kan SmitVis vis leveren van hoge kwaliteit.

 

Logo SmitVis

Smeding

Smeding is al 80 jaar een leverancier van aardappelen, groenten en fruit.

 

Logo Hunt

Hunt

Hunt staat voor een heerlijk aanbod aan wild en gevogelte.

 

Logo Kaldenberg

Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is al sinds 1959 gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees.