Sligro Food Group Belgium zet tanden in bouw nieuw distributiecentrum in Evergem

Met moederbedrijf Sligro Food Group achter zich, zet Sligro Food Group Belgium, dat bestaat uit JAVA Foodservice en Sligro-ISPC, een volgende stap in de groei als toonaangevende groothandel in foodservice.

In Evergem wordt hard gewerkt aan de bouw van een gloednieuw distributiecentrum voor de bezorging van onze Foodservice klanten. Dit met een oppervlakte van maar liefst 16 500 m². Duurzaamheid staat voorop: gasloos, zonnepanelen en warmteterugwinning zijn maar enkele van de voorzieningen.

De uitbreiding is nodig om iedere professional in food écht verder te brengen en het aantal bezorgklanten in België optimaal te kunnen bezorgen.

Evergem biedt de perfecte uitvalsbasis om het Westen van België te servicen: West -en Oost-Vlaanderen en het westen van Brussel en Henegouwen.

De omzet die gecreëerd wordt, biedt de mogelijkheid om te blijven groeien. De verwachte oplevering is voorzien in het voorjaar van 2023.

Bezoek de site op maandag 5 december

Kom op maandag 5 december naar de site in Evergem en breng een bezoek aan de vergevorderde werf. Met een hapje en een drankje vieren we deze nieuwe mijlpaal.

Praktisch:

Wat? Feestelijk samenzijn met een hapje en een drankje
Waar? Pachtgoederen, 9940 Evergem
Wanneer? Maandag 5 december 2022 van 11.30 uur tot 14.00 uur