Sligro Food Group: foodservicebedrijven

Sligro Food Group is het Nederlandse beursgenoteerd familiebedrijf dat bestaat uit foodservicebedrijven die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non- foodproducten en diensten actief zijn in de markt voor de etende en drinkende mens.

 

Sligro Food Group is de Nederlandse marktleider in foodservice, met 50 zelfbedieningsvestigingen, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Ze beschikken bovendien over eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde convenienceproducten, vis, patisserie- en traiteurproducten en een vleescentrale.

organisatiestructuur


 

1 GROEP, VERSCHILLENDE BEDRIJVEN


Sligro Food Group is de koepel boven drie bedrijven met elk hun eigen focus.

Zo is Sligro de one-stop-shop voor de Belgische horecaprofessional met vestigingen in Antwerpen, Gent en Luik. Je kan er terecht voor het breedste productaanbod, inspiratie en advies op maat.

JAVA Foodservice biedt dan weer totaaloplossingen voor de cure & care markt en de institutionele markt en levert alle producten die de foodprofessional in die markten nodig heeft.

Sligro-M is de groothandelspartner voor ondernemers en food professionals.

De formules hebben een eigen commerciële organisatie, maar wel een gezamenlijke bezorgstructuur en shared services. De bedrijven van Sligro Food Group hebben alles in huis om de foodprofessional te steunen en vooruit te helpen.

Corporate brochure

Corporate brochure